Ominaisuudet

e-julkaisun toteutus suoraan PDF:stä

Flipeco e-julkaisu toteutetaan suoraan PDF-tiedostosta, et tarvitse muuta lähdeaineistoa julkaisun tekemiseen.

Sosiaalisen median jakopainikkeet

Käytössäsi on sosiaalisen median jakopainikkeet, joilla voit jakaa e-julkaisun vaivattomasti niin sähköpostilla kuin somessa (Facebook, Twitter, Google+).

www-linkit

Omalle verkkosivustolle, julkaisun sivuihin tai muualle nettiin, kuten vaikkapa videoihin tai verkkokauppoihin osoittavat linkit kannattaa sisällyttää PDF-aineistoon. Ne siirtyvät e-julkaisun sivuille automaattisesti!

Julkaisun sivuille tai käyttöliittymän yhteyteen on tarvittaessa mahdollista luoda myös erillisiä linkkejä.

E-julkaisuun oma logo ja linkitys kotisivuille

E-julkaisun yhteyteen voidaan laittaa oma logonne, joka voidaan linkittää haluamaanne osoitteeseen. Esimerkiksi yrityksen kotisivuille.

Ylläpito luotettavalla palvelimella

E-julkaisu luodaan suoraan PDF-tiedostosta ja ylläpidetään meidän palvelimillamme. Sinun ei tarvitse huolehtia palvelintilasta tai muista ylläpitotoimista. Vaihtoehtoisesti voimme pakata ja lähettää e-julkaisun zip-pakettina, jonka voit purkaa omalle palvelimellesi.

Useita eri kielivaihtoehtoja

Flipeco e-julkaisun käyttöliittymässä on useita kielivaihtoehtoja: mm. suomi, englanti, eesti, espanja, italia, latvia, liettua, norja, puola, ranska, ruotsi, saksa ja venäjä.

Automaattisesti mobiiliyhteensopiva

E-julkaisu on automaattisesti mobiiliyhteensopiva ja toimii suoraan selaimessa. Et tarvitse ylimääräisiä sovelluksia edes mobiililaitteilla.

Nopeatoiminen ja joustava

Olemme virittäneet e-julkaisujen lukukokemuksen mahdollisimman sulavaksi. Flipeco e-julkaisu aukeaa erittäin nopeasti ja on joustava selattava. E-julkaisu toimii kaikilla laitteilla ja selaimilla, myös mobiilisti.

Hakutoiminto

Voit hakea e-julkaisusta sisältöä sanalla tai siirtyä helposti halutulle sivulle e-julkaisun käyttöliittymästä löytyvillä painikkeilla.

Sisällysluettelo

E-julkaisuun voidaan luoda aktiivinen sisällysluettelo, joka on avattavissa vetovalikosta koko ajan, olitpa sitten missä kohtaa julkaisua tahansa – helpottaa navigointia.

Sisällysluettelo voidaan hakea e-julkaisuun myös suoraan lähdemateriaalista, edellyttäen, että PDF-tiedoston bookmark-tiedot on sisällytetty tiedostoon.

Oma taustaväri tai -kuva

Julkaisun taustalle voidaan laittaa kuva tai vaikka yrityksen ilmeeseen sopiva liukuväri.

Tulostus

E-julkaisun sivun voi tulostaa helposti klikkaamalla tulostuspainiketta! Julkaisun PDF-lähdemateriaali voidaan linkittää ladattavaksi koko julkaisun tulostusta varten.

Julkaise oma digilehti

Mallin teko on ilmaista!

Kirjaudu / luo tunnus niin voit tehdä ilmaisen digilehti-mallin.

llmainen digilehti-malli on voimassa viikon, jonka aikana voit päättää, että haluatko ostaa digilehdelle voimassaoloaikaa viikon tutustumisen jälkeen. Voit toteuttaa digilehdet suoraan valmiista PDF-tiedostosta.

Katso edullinen hinnoittelu.